LAATSTE LIVE BINGO BIJ CAFÉ AN DE SLÔÔVE! 💥

Gisteren onze 6de live bingo gehad. Dank jullie wel voor het meedoen! Er is nog veel animo voor de bingo, daarom houden wij nog een bingo! Wij organiseren donderdag 28 mei onze live bingo!

Tevens is dit onze laatste live bingo! 😢. Zo dra het café weer open mag kunnen wij kijken hoe we het gaan doen met deze activiteit. Zien jullie het zitten om de online bingo te blijven behouden? Dan zowel niet iedere week maar om de 2 weken bijvoorbeeld? Laat het weten in de reacties!

We starten de bingo om 20.00!

Je krijgt voor €5,- in 1 bingo arrangement, deze bestaat uit 3 bingokaarten. 2 kaarten voor de normale bingo, 1 kaart voor de Superronde. Per ronde zijn er 3 prijzen te winnen met een grote hoofdprijs!

Wil jij graag meedoen, stuur ons een berichtje via messenger! Je krijgt een betaalverzoekje en hierna krijg je de kaarten online thuis gestuurd! Zelf kunnen jullie de kaarten thuis uitprinten en dan houden wij het zelf ook bij als er iemand prijs heeft! 💌

De eerste kaarten zijn al bestelt, wees er snel bij!

Kaartjes zijn te bestellen tot donderdag 28 mei 14.00. Wees er snel bij! Donderdag 28 mei om 20.00, Live Bingo bij Café An de Slôôve!

 


VRIEND VAN DE SLÔÔVE!🍺

Wordt vriend van de Slôôve! Koop een tegoedbon en ontvang gratis te goed! 

€15,- wordt €17,50
€25,- wordt €30,-
€50,- wordt €60,-
€100,- wordt €125,- 

Als we weer open mogen in te leveren voor een heerlijk speciaal of tap biertje of voor een heerlijke lunch!

Deze bonnen zijn aan te schaffen tot dat we weer open mogen. 

Zijn verkrijgbaar via 0640478103 (André) of stuur een berichtje via Facebook Messenger! 


Lieve stamgasten,

We missen jou, en hopelijk missen jullie ons ook ;). We kunnen niet wachten totdat wij onze deuren weer kunnen openen, maar dat duurt helaas nog even. Tot die tijd vragen we echter jullie steun.

Wat kun je doen? Nu alvast een rondje Schrobbelèr bestellen bij ons! 8 borrels voor €15,-. Zodra wij weer open gaan, staat het rondje voor jullie klaar en proosten we samen!

Klik hier of op één van de plaatjes om ons te steunen! Dank je wel!


 

Wij hebben Solexverhuur Tholen van Jeroen Donken overgenomen. De website is aangepast, wij gaan alleen solexverhuur doen!

Ook bij onze brasserie is het leuk om een keertje te gaan eten!
Kijk op: www.dedeubraek.nl

Elke woensdag hebben wij een daghap bij brasserie De Deubraek.

Blader door ons activiteitenoverzicht:

Ook hebben we een mooie nieuwe slechtweervoorziening op Sint-Annaland. Een vernieuwde accommodatie van de schietvereniging ssvJuliana. Een leuke samenwerking in de vorm van een schietarrangement met aansluitend een barbecue bij ons!

Kijk op www.ssvprinsesjuliana.nl

Evenementen

Facebook