Activiteitenoverzicht

Hieronder treft u een leuk overzicht over onze activiteiten. U kunt hier doorheen bladeren.
Activiteiten overzicht cafe an de Slôôve en Brasserie De Deu Braek (Automatisch opgeslagen)

  • Bingo

Vanaf september tot en met april organiseren wij om de drie weken een bingo op de dinsdag of woensdagavond.
De bingoavonden beginnen om 19.00 uur. Er worden 8 ronden bingo gespeeld waar bij elke ronde altijd mooie prijzen zijn te winnen. Het meedoen kost maar 7,50 per kaart. Hiervoor doe je dan alle ronden aan mee.
Tevens krijg je bij binnenkomst nog een bakje koffie of thee gratis. Na deze 8 ronden doen we altijd een superronde. In de pauze worden er losse kaartjes verkocht van € 1,00. Het opgehaalde bedrag wordt geheel uitgekeerd als prijzengeld.
bingo

 

 

 

 

  • Themafeest

Elke maand organiseren we wel wat, ene keer is het een flugelparty of een beachparty – 70’s en 80’s party maar ook veel live muziek is er te beluisteren.
Regelmatig rockbandjes, maar ook andere soorten muziek spreken ons aan. Zo hebben we al een Iers bandje gehad en natuurlijk de Nederlandstalige muziek wordt niet vergeten.
Kortom hou de agenda bij. U zult zien dat er regelmatig wat leuks te beluisteren valt.
thema1

 

 

 

 

  • Kir Royal

Zangroep Kir Royal is opgericht op 1 oktober 2006. Aanleiding voor het oprichten van deze zanggroep was het Stallands Spektakel in jullie 2006. Een groot deel van de Sint-Annalandse gemeenschap deed toen mee aan een amateur-musical.
Velen waren erg enthousiast en vonden het jammer dat het eenmalig was. Daarom zijn ze toen doorgegaan. Deze damesgroep oefent elke woensdagavond in de zaal van ons café vanaf 19.30 uur.
Komen kijken en luisteren is altijd mogelijk, wel wordt er verwacht dat de aanwezige gasten niet luidruchtig aanwezig zijn.
Nieuwsgierig geworden, kijk dan op: www.kir-royal.nl.

kir1

 

 

 

 

  • Karaoke

Wat is er gezelliger dan samen met vrienden of vriendinnen gezellig te zinnen, smartlappen, top 40 of gewoon gezellige muziek. Het kan allemaal. Via een groot scherm wordt de tekst afgedraaid, microfoon in de hand en laat horen wat je kan.
Vaak gebeurt dit spontaan, maar soms organiseren we ook karaoke avonden.
Meedoen is al een hele prestatie, maar zo is elke zanger begonnen.
karaoke1

 

 

 

 

  • Jamsessie

Drie maal per jaar organiseren we in samenwerking met “Tholen Rockt” een jan-sessie. Op het podium staat altijd een drumstel, drie zangmicrofoons en versterking voor gitaar.
De PA-man zorgt altijd voor dat het optreden perfect versterkt wordt. Het meedoen kost niets, dus iedereen die alleen of met een groep wat wil doen kan zich inschrijven op het formulier wat hangt aan de muur. Hierop vult men in op welk tijdstip men wil optreden. Een ieder doet maximaal 4 nummers achter elkaar en natuurlijk is meerdere malen optreden op een avond mogelijk wanneer er genoeg ruimte voor is.
We streven altijd naar zoveel mogelijk verschillende soorten genres binnen te krijgen. Kortom laat uw talent zien.

jamsessie2