Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 17/12/2016
Hele dag

Locatie
Cafe An de Sloove

Categorieën


ACTIVITEITENDAG SINT-ANNALAND
GEIN OP HET HAVENPLEIN
De dag na de Wintermarkt in Sint-Annaland, en de officiële ingebruikname van de Annahof, volgt een gezellige activiteitendag in het dorp. Met Gein op het Havenplein, presenteren voetbalvereniging WHS en Café An de Slôôve een vol programma op zaterdag 17 december.

Op het Havenplein komt een grote tent, waarin woningcorporatie Stadlander en bouwbedrijf Heijmans op vrijdag 16 december de officiële ingebruikname van de Annahof organiseren. Diezelfde avond houdt ondernemersvereniging Activa de jaarlijkse Wintermarkt in het centrum van het dorp. ,,De tent blijft de rest van het weekend staan, dus een mooie kans om er de volgende nog een paar leuke dingen in te doen!’’ zegt André van Ast van Café An de Slôôve.

Programma
11.00 uur – Setallands FIFA-Tournooi
Vanaf de leeftijd van 12 jaar kunnen voetballiefhebbers meedoen aan dit computerspel. Op tien schermen kunnen deelnemers tegen elkaar strijden. In de middag wordt de kampioen bekend gemaakt. Aanmelden kan in de kantine van WHS of bij Café An de Slôôve.

17.00 uur – Bingo XXL
Een grote bingo met mooie prijzen. Aanmelden kan in de kantine van WHS of bij Café An de Slôôve. De deelnemer ontvangt dan een kaart voor vijf rondes. Aansluitend is er nog een superronde waarbij zeer mooie prijzen te winnen zijn.

20.00 – Afsluiting Jubileumjaar Café An de Slôôve
Na een jaar feesten sluiten André en Janny van Ast het 10-jarig jubileum van Café An de Slôôve af. Wethouder Frank Hommel maakt het bedrag bekend, dat tijdens de verschillende activiteiten is opgehaald voor project M.A.N.K.

20.30 uur – Feestavond
Een gezellige feestavond met muziek van MJT Music uit Sint-Maartensdijk.

Gein op het Havenplein is op zaterdag 17 december op het Havenplein in Sint-Annaland. Deelnemers en bezoekers zijn van harte welkom!

– EINDE PERSBERICHT-

Noot voor de redactie: Voor meer informatie over de afsluiting kunt u bellen met André van Ast op 06-40478103.