Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 28/08/2021 - 29/08/2021
16:00 - 02:00

Categorieën


🎉𝗛𝗮𝘃𝗲𝗻𝗽𝗹𝗲𝗶𝗻 𝗙𝗲𝘀𝘁𝗶𝘃𝗮𝗹 𝗼𝗽 27 𝗲𝗻 28 𝗮𝘂𝗴𝘂𝘀𝘁𝘂𝘀 𝗶𝗻 𝗦𝘁𝗮𝗹𝗹𝗮𝗻𝗱🎉
Nu voor het tweede achtereenvolgende jaar de braderie niet doorgaat hebben Cafe An de Sloove, 2K Music en Macgregorsound de handen ineen geslagen om het muziekspektakel op het Havenplein wel plaats te laten vinden. Na bijna 1,5 jaar zonder evenementen kondigt de organisatie dan ook met trots het Havenplein Festival 2021 aan.
Er is gekozen voor een festivalvorm, zodat we op het plein de 1,5 meterregel los kunnen laten en zoals vanouds onbezorgd en vrij kunnen feesten. Want daar zijn niet alleen wij, maar heel Eiland Tholen aan toe!
Hoe gaat het in zijn werk?
We toveren het Havenplein om tot een omheind festivalterrein met muziekpodium, bars, terras, foodtrucks etc. Bij de toegangspoort maken we gebruik van de Corona Check App. Iedereen die volledig is gevaccineerd of enkele dagen vooraf een gratis test heeft gedaan via ‘Testen voor Toegang’ is welkom.
We zorgen 2 dagen lang voor een gevarieerd muziekprogramma met diverse artiesten, bands en dj’s. Het complete programma maken we in de komende weken bekend.
We willen graag deze zomer weer een feest voor iedereen, van jong tot oud! Daarom kiezen we bewust voor een laagdrempelige opzet en vragen we slechts een kleine entree om de extra kosten mee af te kunnen dekken. We hopen vooral het oude ‘braderiegevoel’ terug te krijgen. Het reüniegevoel van al die oude bekenden die je weer tegenkomt, het ophalen van herinneringen aan al die legendarische stapavonden, het samen genieten van een koud biertje en dansen op het plein. Vrijdagavond 27 augustus starten we om 20:30u en kost een ticket € 5,00 ex fee in de voorverkoop. Op zaterdag starten we om 16:00u en kost een ticket € 10,00 ex fee. Een combiticket voor beide dagen kost € 12,50 ex fee.
De voorverkoop is alleen online en start a.s. woensdag 7 juli om 19:00u via https://eventix.shop/xq6d8qqw
Let op: op = op