Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 16/09/2016
19:00 - 23:59

Locatie
Cafe An de Sloove

Categorieën


Stel een team samen en doe mee met het Nederlands Team Kampioenschap Poker in Tholen!

“Maak kans om de Nederlands Kampioen te worden!”

Het Nederlands Team Kampioenschap Poker is het pokertoernooi voor de amateur pokerspeler in Nederland. Laagdrempelig, professioneel georganiseerd en met meer dan 2.000 deelnemers in 2016 een ontzettend mooi evenement om aan mee te doen. Met meer dan 50 voorrondes door heel Nederland kan iedereen op een locatie in zijn buurt meedoen. Op 29 oktober 2016 strijken we neer bij Café an de Sloove in Tholen.

Een team bestaat uit drie of vier spelers en deelnemen kost €50,- per team. Je kunt je gemakkelijk inschrijven via onze website. Na de inschrijving kun je de teamnaam invoeren en de gegevens van je teamgenoten invullen. Daarna krijg je je ticket. Het Nederlands Team Kampioenschap Poker kenmerkt door de grote variatie aan spelers dat meedoet. Zowel ervaren pokerspelers als beginners vinden het heel leuk om er aan mee te doen.

Kwalificeer je met je team voor de halve finales.
Tijdens de voorrondes gaat de beste 20% van de teams door naar de halve finales. Dat betekent dat het ייn op de vijf teams lukt om de halve finales te halen. Een redelijk goede kans dus en zeker het proberen waard. Uiteindelijk wil je natuurlijk die landelijke finale bereiken en Nederlands Kampioen Team Poker worden.

Vorig jaar lukte het de Macau Regulars, een team van vier vrienden van 18/19 jaar de finale van het Nederlands Team Kampioenschap Poker te winnen. Zij hadden dit nooit verwacht, maar het lukte toch. Zij kregen later een sponsoraanbieding om casino toernooien te spelen en hun gezicht te laten zien in het professionele circuit.