Jubileum

CAFÉ AN DE SLÔÔVE

AL 10 JAAR MIDDEN IN DE SETALLANDSE SAMENLEVING!

10 JAAR CAFÉ AN DE SLÔÔVE

We schrijven 16 mei 2006. Een bijzondere dag in het leven van André en Janny van Ast. Op deze datum openen zij Café An de Slôôve aan het Havenplein te Sint-Annaland. In de jaren die volgen, maken ze hier een bloeiende onderneming van. Velen vinden er hun vertier. Voor een gezellig avondje uit. Voor een drankje en een hapje. Of voor het spelen van een typisch caféspel, zoals biljarten, kaarten of darten.

In 2011 openen André en Janny Het Scheepsruum. Ze hebben het naastgelegen pand bij het café getrokken en omgebouwd tot feestzaal. In Het Scheepsruum vieren tal van gasten hun verjaardag, jubileum, kraam- of vrijgezellenfeest of houden er hun verenigingsactiviteit. De zaal is ingericht voor bingo’s, quizen, karaoke, lekker eten en drinken, met verschillende mogelijkheden voor een muzikale omlijsting.

De bedrijfsactiviteiten worden nog verder uitgebreid. Er komen verschillende arrangementen in samenwerking met diverse bedrijven en verenigingen uit de regio.

Via Café An de Slôôve kan men zeilen, schieten, of op een Solex het eiland Tholen rond. Aansluitend kunnen de deelnemers voor de inwendige mens terecht in het café of de feestzaal. In jubileumjaar 2016 wordt met de overname van de horeca op Chaletparc Krabbenkreek een nieuw hoofdstuk geschreven.

Microsoft Word - CS SlôôveVanaf het allereerste begin staan de deuren van Café An de Slôôve open voor de verenigingen van Sint-Annaland. Een aantal van hen vinden er hun thuishonk, of worden er zelfs opgericht. Denk aan zangvereniging Kir Royal, dartvereniging De Slôôvegooiers, biljartvereniging De Slôôve Stooters en bootvisclub de Krabbenkreek.

André en Janny werken samen met verschillende andere ondernemers, zijn betrokken bij het dorp en het verenigingsleven. Dat onderstrepen ze her en der met sponsoring, in euro’s of in natura. Daarnaast trekt André de kar als voorzitter van ondernemersvereniging Activa. Waar hij een kans ziet voor de leefbaarheid in Sint-Annaland is hij de eerste om er werk van te maken.

Op 16 mei 2016 staat Café An de Slôôve al 10 jaar midden in de Setallandse Samenleving. En dat moet gevierd worden!