LIVE BINGO IN HET CAFÉ OF OP DE BANK, 23 SEPTEMBER! ✨

Daar is die weer… ONZE LIVE BINGO! De zomer periode is weer voorbij en het bingo seizoen start weer. Omdat corona nog steeds op speelt en voorlopig nog niet weg is willen wij verder gaan met onze live bingo.

Naast dat de mensen bingo kunnen spelen thuis vanaf de bank willen wij ook de mogelijkheid aanbieden om de bingo ouderwets gezellig in het cafe te komen spelen! Wederom wel volgens de corona regels. Dit is alleen mogelijk op reservering. Het is alleen maar mogelijk om met maximaal 4 personen per tafel plaats te nemen? Zijn jullie met een grotere groep? Dan kunnen wij er voor zorgen dat jullie naast elkaar kunnen zitten met 1,5 meter afstand tussen de tafels.

De reserveringen kunnen worden gemaakt in het café, of telefonisch naar 0166-654541 of een Messenger berichtje. Er zijn maar een aantal plaatsen beschikbaar!

Nog een kleine aanpassing… De bingo zal deze keer gespeeld worden op WOENSDAG 23 september!

We starten de bingo om 20.00!

Je krijgt voor €5,- 1 bingo arrangement, deze bestaat uit 3 bingokaarten. 2 kaarten voor de normale bingo, 1 kaart voor de Superronde. Per ronde zijn er 3 prijzen te winnen met een grote hoofdprijs! ✨

Wil jij graag meedoen, stuur ons een berichtje via messenger! Je krijgt een betaalverzoekje en hierna krijg je de kaarten online thuis gestuurd! Zelf kunnen jullie de kaarten thuis uitprinten en dan houden wij het zelf ook bij als er iemand prijs heeft! 💌

Kaartjes zijn te bestellen tot dinsdag 22 september 22.00. Dit geld ook voor de reserveringen. Wees er snel bij! woensdag 23 september 20.00, Live Bingo bij Café An de Slôôve! ✨


Lieve gasten,

Deze week zijn wij druk bezig geweest om ons café aan de veiligheidsregels te voldoen en is er een protocol gemaakt.

Hier onder onze hoofdregels:
1. Maandag 1 juni zijn wij geopend vanaf 12.00 voor de lunch of om te borrelen.
2. Binnen bent u verplicht tafel of barkruk te reserveren. Dit kan vooraf of wanneer er plaats is bij binnenkomst.
3. Wij kunnen binnen maximaal 30 gasten ontvangen. 
4. Bij binnenkomst voeren wij een gezondheidscheck uit. Beantwoord u de vragen met 𝑁𝐸𝐸, bent u van harte welkom! Beantwoord u de vragen met 𝐽𝐴, mogen wij de toegang ontzeggen. Gezondheid staat boven alles. 
5. Bij binnenkomst moet u verplicht uw handen desinfecteren!
6. Wij noteren uw naam en telefoonnummer. Als er een corona uitbraak is, kunnen wij na gaan welke gasten er die dag aanwezig zijn geweest. 
7.. U bent verplicht om aan een tafel of bar plaats te blijven.
8. Er mogen maximaal 2 personen aan 1 tafel of aan 1 gedeelte van de bar plaats nemen. Als u met meerdere personen komt uit 1 gezin, mag u aan 1 tafel zitten.
9. Toiletbezoek: Zo wel bij de dames als bij de heren mag slechts 1 gast per keer het toilet bezoeken. 
10. Wilt u gebruik maken van de biljart of dartbanen? Reserveer deze van te voren! 
11. Helaas mogen wij ons rokersruimte niet meer gebruiken. Gasten die van binnen naar buiten willen roken kunnen plaats nemen op het terras. Is het terras vol? Moet er helaas buiten het terras gerookt worden. 

Het zijn behoorlijk wat regels maar gezondheid staat voor alles! Wij hopen dat onze gasten zelf verantwoordelijkheid nemen en wij niet op hoeven te treden! Laten we samenwerken naar de versoepelingen!

Wij kunnen niet wachten tot maandag! 🤗

Liefs Team Café An de Slôôve


LUNCHKAART


VRIEND VAN DE SLÔÔVE!🍺

Verras iemand met een Vriend van de Sloove cadeaubon! Met een bedrag naar eigen keuze!

 


 

Wij hebben Solexverhuur Tholen van Jeroen Donken overgenomen. De website is aangepast, wij gaan alleen solexverhuur doen!

Ook bij onze brasserie is het leuk om een keertje te gaan eten!
Kijk op: www.dedeubraek.nl

Elke woensdag hebben wij een daghap bij brasserie De Deubraek.

Blader door ons activiteitenoverzicht:

Ook hebben we een mooie nieuwe slechtweervoorziening op Sint-Annaland. Een vernieuwde accommodatie van de schietvereniging ssvJuliana. Een leuke samenwerking in de vorm van een schietarrangement met aansluitend een barbecue bij ons!

Kijk op www.ssvprinsesjuliana.nl

Evenementen

Facebook