Arrangementen

Regelmatig verzorgen wij feestjes in de vorm van verjaardag – jubileum – reünie kortom wat u maar wilt.
Zeker bij grotere groepen bestaat de mogelijkheid om er een besloten feest van te maken.
Onderstaand staat een opsomming van wat mogelijkheden:

  • Kraamfeest

Ook iets wat steeds vaker voorkomt, geen zin in elke dag visite maar alles in een keer tegelijk een kraamfeest.
Dit kan ook op zondagmiddag, een ideale dag om zoiets te vieren. Ook hier geldt net als bij alle andere thema’s: U geeft aan zoals U het wilt.

  • Barbecue

Dit kan zowel binnen als buiten. In het café hebben we een extra afzuiging gemaakt waar de barbecue dan onder staat. Met beter weer doen we dit buiten. Gezellig op het terras aan de straat, geheel naar eigen keuze wordt de barbecue samen gesteld, vaak met lekkere salades. Ook hier is weer veel mogelijk…..

  • kinderfeestje

Een nieuw onderwerp waar steeds meer vraag naar komt: kinderfeestje. Geen zin om thuis alles overhoop te halen, er bestaat de mogelijkheid om dit op woensdagmiddag te houden in het café.
Geheel naar eigen wens vullen we deze middag in met bijvoorbeeld eten in de vorm van frietjes met snacks – bingo – karaoke, kortom geef maar aan wat u wilt en we maken er samen een feest van.

  • Warm/koud buffet

Wat anders dan de barbecue maar zeker zo lekker. De meeste keren maken we een combinatie van vlees en vis, ook hier geldt weer voor: u als klant geeft aan wat u wilt. Regelmatig wordt dit gedaan met toetjes buffet achteraf.

  • Vrijgezellenfeest