Sinds 1 april 2023 is de nieuwe uitbater Mira v/d Bempt. (meer informatie volgt nog)

Al jaren was Andre vrijwilliger van de plaatselijke v.v. W.H.S. De laatste jaren had hij de functie als kantinebeheerder, ook Janny hielp hier steeds meer. Het werk van achter de bar beviel ons wel. Dus komt op een gegeven moment het idee om voor je eigen te beginnen wat toch voor velen een droom is. Na lang wikken en wegen werd besloten cafe In de Handel te kopen dat al een tijdje te koop stond. Het was bekend dat Hein en Ineke hier mee wilde stoppen.

Per 1 maart 2006 was het dus ons cafe, we wilden het graag een nieuw gezicht geven en verbouwen zodat er meer mogelijkheden waren. Ook de naam wilden we veranderen, dit werd dus ‘ An de Sloove” we krijgen vaak de vraag: “Wat betekent dit?” Een echte Stallander weet dit wel, de rand van de haven. Want zo noemen wij het altijd wanneer je gaat zwemmen in de haven, je gaat dan zwemmen an de Sloove.

Na een drukke verbouwing zijn we 24 mei open gegaan met een groot feest.

Streven van ons is altijd te zorgen dat er wat te beleven valt,  want organiseren zit in ons in het bloed. Zo kan men een potje darten – biljarten en zorgen we regelmatig voor live optredens. Dit in allerlei genres  zoals rockbandjes – jamsessies – thema avonden  zoals Flugelparty – back to the ’70-ies en ’80-ies, of een gezellige karaoke avond. Maar naast veel muziek is ook elke maand een bingo met vele leuke prijzen, en kan men kinderfeestjes houden, verder staat regelmatig het grote beeldscherm aan om met een groep naar een voetbalwedstrijd te kijken, dit kan nationaal zijn, maar zeker tijdens EK of WK wordt het café omgetoverd in een ware voetbaltempel, waar de sfeer snel oploopt.

Naast al deze activiteiten willen we graag een café zijn waar ieder in een ongedwongen sfeer  terecht  kan voor een heerlijk bakkie koffie, een verfrissend drankje of een lekker getapt Heineken biertje en voor de liefhebbers ook extra koud in de vorm van icecold bier. Maar ook voor het inwendige kan je bij ons terecht in de vorm van de kleine kaart, het doel is gewoon een simpele lekkere hap, waar zeker de broodjes bacon – warmvlees of beenham goed in de smaak vallen.

Heeft U wat te vieren bent U zeker op het juiste adres, dit kan in besloten sfeer. Een feest kan uitgebreid worden met koud of warm buffet – mosselavond of lekker rond de barbecue, dit behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Wij hopen dat we U nieuwsgierig gemaakt hebben en zijn graag uw gastheer/vrouw,

tot ziens bij Andre en Janny. Melvin en Roy